Avantajele participantilor


-Columbodormul nostru este situat intr-o zona cu deschidere ampla cu multa liniste, perfecta pentru desfasurarea concursurilor unde sa va puteti bucura de relaxare si sa asteptati cu nerabdare sosirea porumbeilor.

-Supraveghere VIDEO LIVE pe telefonul Dumneavoastra. Avem camere in interior cu ajutorul corora sa puteti urmari porumbeii de acasa sau din oricare loc unde v-ati afla. De asemenea aveti acces in perioada concursului la camera exterioasa unde puteti vedea in ansamblu desfasurarea imbarcarii , colectarii, si a concursului propriu-zis.

-Produsele folosite pentru intretinerea porumbeilor sunt de cea mai buna calitate. Produsele de la Dr. Brockamp cum ar fi Probac 1000 , Sedochol, Aerosol, APF 90, ofera o flora intestinala noua porumbeilor din voliera, stimuleaza refacerea dupa tratamente, asigura necesarul de electroliti inainte sau dupa concurs, ofera proteinele de care puii au nevoie pentru intarirea mulculaturii si pregatirea inainte de zbor.

Lista de produse este completata de marca Rohnfried: Avidress pentru intarirea sistemului imunitar, scadearea riscului infectiilor si dezimfectia apei de baut.

Produse de la COMED cum ar fi RONI All in One, CUROL, si altele. Acestea sunt folosite in prima faza pentru reducerea stresului puilor si restabilirea echilibrului sarurilor, florei intestinale si intarirea imunitatii puilor.

in urma folosirii acestor produse s-a constat o imbunatatire a penajului, o imbunatatire a starii generale a puilor a stimulat hranirea si placerea de a zbura a puilor.

-Hrana Matador completeaza lista de avantaje. Matador Premium Jungtauben si Matador Super Start, ofera baza nutritionala de care porumbeii au nevoie. Aceste amestecuri speciale sunt baza hranirii columbodromului nostru.

-Lasati sa avem noi grija de porumbeii Dumneavostra! Noi punem la dispozitie experienta noastra in cresterea porumbeilor voiajori iar Dumneavoastra lasati-va chemati de invitatia noastra la concursurile Columbodromului Ghimpati, beneficiind de cele mai bune conditii de participare si gestiune cu profesionalism a concursurilor.

 

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: