Campionii 2022


Locul 1 Finala Alin Muceanu

Alin Muceanu – Prahova

Locul  1 Finala 2022

Au venit doi porumbei in finala Radauti Prut iar al lui a fost mai rapid, intrand primul in columbodrom si facandu-l pe Alin fericitul castigator al marelui premiu. Distanta fiind de peste 400 km in linie dreapta dar real undeva la 470 km.

Finala este intotdeauna grea la OLR Ghimpati insa de aceasta data a fost extrema deoarece vantul nu a adus porumbeii acasa iar soarele a fost puternic in aceea zi de sambara 27.08 astfel ca porumbeii de viteza au fost depasiti de porumbeii de demifond si fond.

Radu + Onea locul 2 Finala – Prahova

LOCUL 2 Finala Radu + Onea
LOCUL 2 Finala Radu + Onea

 

Viteza primilor 2 porumbei in finala a fost de 1087, 57 si 1087, 34 viteza cu care eram obisnuiti si din anul trecut.

Dar detasarea acestor doi porumbei sositi ” pana in pana ” cum au spus anumiti participanti prezenti, este uimitoare tinand cont ca urmatorul a fost a lui Joseff Kusser cu viteza de 1035.64 m/sec si sosit cu aproximativ 19 minute dupa locul 2. Au urmat Trica Adrian cu o femela cuca si Marius Darna cu un rosu care desi s-a lasat mai greu cu cateva secunde din aer, a intrat inaintea femelei lui Trica Adrian, fiind pe locul 4 si urmat de cuca pe locul 5.

 

Joseff Kusser, un neamt din Bavaria, este participant inca din anul trecut la OLR GHimpati an facand si de data asta o figura frumoasa. Ocupa locul 3 si locul 8 finala intorcandui-se toti cei 5 porumbei imbarcati.

Kusser vinde foarte multi porumbei buni iar licitatiile sale sunt luate cu asalt in Germaniua. Alta legatura cu Joseff Kusser este facuta de locul 1 AS Team Tudose+ Jantea care ocupa acest loc un fiu 50 % Kusser –  Linie Leo Herremans.


%d blogeri au apreciat: