Finala Columbodromul Ghimpati, sâmbătă 01.09.2018

Dragilor,

A sosit momentul să ne bucurăm de finală.

Câteva detalii aici:

-vineri 31. 08. Îmbarcare începând cu ora 11:00. Toată lumea doritoare este asteptata la vizionarea îmbarcării și la povești.

-Se filmează live pe Facebook îmbarcarea , sigilarea remorcii , desigilarea și lansarea porumbeilor. Deasemenea cine dorește să vina delegat unul sau mai multe persoane cu drag va asteptam.

– sâmbătă , ziua finalei, grătar și bere din partea casei.

-premierea tuturor participanților câștigători. Premiile in bani + cupe și medalii se acordă la fata locului. Banii sunt in moneda Ron echivalentul grilei de premiere in Euro.

-dupa premiere are loc licitația porumbeilor finaliști la fata locului. Avem o grilă prestabilită de la care incepe licitația astfel : Finala locul 1 , de la 500 eur. Locul 2 finala de la 300 euro, Locul 3 de la 200 eur. Locurile 4-10 de la 100 eur. De la 10-…. 50 eur. Locul 1 AS de la 600 eur, locul 2 AS de la 400 euro. Locul 3 AS. De la 200 euro….Porumbeii nevânduți vor fi afișați pe site unde va continua licitația.

-Avem rugămintea că participanții să aducă la finala documentele porumbeilor lor conform cu regulamentul.

– tombola 20 lei biletul. Se pot cumpăra oricâte bilete de fiecare. Minim 20 in total pentru organizarea tombolei. Premiul tombolei : 1 frate cu câștigătorul loc 1 finala Orhei Moldova.

– Succes și distracție plăcută!

 

 

 

+ Nu există comentarii

Adaugă-l pe al tău