Lasati porumbeii sa zboare la Columbodromul Ghimpati in 2023


În primul rând, este important să subliniem că OLR Ghimpati este unul dintre cele mai prestigioase și bine organizate columbodroame din regiune, cu o istorie bogată și experiență vastă în organizarea de concursuri pentru porumbei voiajori. Așadar, crescătorii pot avea încredere că competițiile organizate de OLR Ghimpari si vor fi de cea mai bună calitate, cu reguli clare și transparente.

Columbodromul Ghimpati organizează cinci concursuri în acest sezon, cu semifinala la o distanță de zbor de Semifinala 310 km și finala la peste 400 km. Acest lucru demonstrează noi oferim competiții serioase și provocatoare pentru crescătorii de porumbei voiajori, care își pot testa astfel calitățile și abilitățile acestora.

În plus, puteti beneficia de premiile importante în cadrul concursurilor organizate de Columbodromul Ghimpati, iar porumbeii vostrii voiajori pot să-și demonstreze calitățile și să ajungă să fie recunoscuți ca fiind printre cei mai buni din regiune.

Pentru a participa la concursurile organizate de Columbodromul Ghimpati, crescătorii trebuie să se înregistreze în prealabil și să respecte regulile și cerințele impuse. Înscrierea este ușoară și rapidă, iar echipa Columbodromului Ghimpati este mereu disponibilă pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri.

În concluzie, dacă sunteți un crescător pasionat de porumbei voiajori și căutați un columbodrom de încredere și cu experiență, vă invităm să vă înscrieți la concursurile organizate de Columbodromul Ghimpati. Aici veți găsi competiții serioase, premii importante și o echipă profesionistă și dedicată, care va asigura o experiență de neuitat pentru dumneavoastră și porumbeii voiajori ai dumneavoastră.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: