Produse porumbei


Poti cumpara produsele folosite la columbodromul nostru de aici:

www.LumeaPorumbeilor.ro

„ Taubenkuchen” Adica tortul  porumbelului  s-a născut în 1898 la Bochum. Theodor Backs a fost unul dintre cei mai buni și mai cunoscuți columbofili ai timpului său. La fel ca toți jucătorii peste medie, Theodor Backs avea, de asemenea, o putere de observare foarte bună. Observase că porumbeii săi scoteau din ce în ce mai mult var din perete în faze de stres crescut, în loc să-l ridice în formă liberă.

S-a născut ideea pentru „] Taubenkuchen”. Tortul pentru porumbei a fost inițial făcut din lut, cuarț, tei și sare și coapte în cuptorul bunicii din Bochum. Colegii de club au întrebat în curând despre tortul cu porumbei, iar cuptorul bunicii a devenit rapid prea mic. Theodor Backs și-a vândut hanul din Bochum și s-a mutat la Gelsenkirchen pentru a face tortul de porumbei acolo profesional și pentru a se dedica și mai mult curselor de porumbei.

Cartea sa „Cea mai scurtă și mai sigură cale către cea mai înaltă performanță în creșterea porumbeilor”, care a apărut în 1922 și pentru care a fost distins cu medalia de aur de onoare a Asociației în 1934, datează și din această perioadă.

Afirmațiile de bază ale cărții sunt valabile și astăzi.

Afacerea din Gelsenkirchen a fost continuată de Hubert Backs.

Cu toate acestea, în timpul războiului, casa familiei Backs a fost complet distrusă printr-un atac cu bombă. Din fericire, familia Backs stătea la Bad Rehburg în acel moment, unde Hubert Backs se recupera după o rană de război.

După război, compania a fost reconstruită aici.

În 1954, compania și-a prezentat produsele pentru prima dată la expoziția asociației. La acea vreme gama conținea doar 4 produse: tort de porumbel, grâu câștigător, remediu și pastile pentru cuptor. De atunci, nu a lipsit nicio expoziție de asociație.

In 1960 Theodor Backs iun. compania să o continue în a treia generație și să o extindă constant.

În curând, sediul din Bad Rehburg a devenit prea mic și astfel a fost construită o nouă fabrică în Münchehagen, care a fost mutată în 1982. Și aici a devenit rapid prea strâns, astfel încât de atunci a trebuit extins sau adăugat de trei ori pentru a satisface cererea în creștere.

Din 1988 până în 2009, Theodor Backs a fost în consiliul de administrație al asociației germane de judecători. Din 2000 este președintele acesteia. Theodor Backs este responsabil cu selecția porumbeilor olimpici germani din asociația judecătorilor din anul 2000. Sub îndrumarea sa, echipa olimpică germană a sărbătorit 5 victorii olimpice la rând. Unic în istoria curselor de porumbei!

În 1993, Michael Backs, a 4-a generație, s-a alăturat companiei și gama de produse a fost din nou extinsă considerabil.

În prezent, în Münchehagen sunt produse diverse furaje minerale și produse de întărire pentru porumbei, păsări, păsări de curte, iepuri și câini. Gama include acum aproximativ 450 de produse care sunt vândute acasă și în străinătate.

Familia Backs se află, de asemenea, în a 4-a generație de curse cu porumbei. Theodor și Michael Backs pot prezenta deja succese considerabile, dar nu se apropie încă de succesele vechiului maestru Theodor Backs. Interacțiunea zilnică cu porumbeii este, de asemenea, ceea ce aduce ideile pentru produse noi. Între timp, Theo Backs a trebuit să renunțe la cursele de porumbei din motive de sănătate. Cu toate acestea, el continuă să urmărească ceea ce se întâmplă cu mare interes.

În 2004, Michael Backs a preluat compania Matador din Recklinghausen. De atunci au existat, de asemenea, diferite tipuri de hrănire a porumbeilor, cu know-how-ul de la Backs.

Între timp, Matador este un brand cunoscut internațional, pe care cultivatorii de la Reykjavik la Marrakech îl apreciază! Filosofia hrănirii numai a amestecurilor ușor digerabile devine din ce în ce mai populară.

Din 2006, companiile Backs și Matador au avut un grup permanent cu domenii de testare pe care pot fi încercate produse noi. Grupul de testare este format din mansarde din Belgia, Olanda și Germania pentru a testa noile produse pe diferite direcții de călătorie și în diferite sisteme de campionat. Acest lucru asigură că numai produse dovedite sunt incluse în gamă.

Un alt atu important al celor două companii sunt angajații de lungă durată și angajați. Fie că este în producție sau vânzări, nu este neobișnuit să fi fost cu compania de mai bine de 30 de ani!

Produsele Backs pe care le poti cumpara de aici www.LumeaPorumbeilor.ro

Noi avem succes cu ele. De ce sa nu aveti si dumneavoastra ?