TAURIS & Mega Star & Accesorii

emblema micaSistem complet Tauris Maxx trapa de 4 campuri sau trapa de 1 camp.

 Tauris Compakt complet cu un senzor.

Senzor mic, folosit 

2013-11-03 13.38.25

tauris

trape

109 gânduri despre „TAURIS & Mega Star & Accesorii

 1. buna seara,m-ar interesa daca aveti cumva si piese pentru ceasuri. Am un ceas tauris si as avea nevoie de un microprocesor circuit integrat pentru acest ceas,sau daca stiti de unde as putea sa fac rost de aceasta piesa. Ceasul nu se mai aprinde,apar doar 2 dungi pe ecran. Va multumesc si astept un raspuns

  1. Buna ziua,

   Cunosc 2 persoane care repara Tauris. Va pun la dispozitie un nr de telefon:0727148127 in speranta ca va poate ajuta. Poate sapt viitoare revin si cu celalalt contact. ( l am sters din greseala).

   va multumesc pentru intrebare,
   Cu sautari cordiale,
   teieru cristian

 2. va salut. m-ar interesa un ceas tauris in memoria caruia sa poata fi introdusi 2 crescatori si sa poata fi conectate 4 trape. cat ar costa? spuneti-mi si pretul variantei cu 2 trape. va multumesc anticipat.

    1. Momentan va pot pune la dispozitie 2 ceasuri tauris maxx cu trape de 4 campuri. 1400 lei sistemul complet. Sapt asta vineri o sa am pe stoc 1 sistem complet compact o trapa mica 1500 lei si unul compact cu trapa de 1600 lei.

 3. Salut,m-ar interesa si pe mine un ceas tauris fara talpa si cu trapa cu patru campuri si vro 40 de cipuri,cat m-ar costa?multumesc,raspuns cat mai repede aici sau la nr de tel 0726439295

 4. multumesc pt nr de telefon cu persoanele care repara ceasuri, din pacate nu am rezolvat nimic,nu se mai poate face, acum m-ar interesa un ceas tauris fara trapa daca aveti si la ce pret?

   1. Salut… A ajuns incarcatorul? Astept un raspuns pana luni, nu de alta, dar am mai gasit si la altcineva. Multumesc

 5. salut,mar interesa si pe mine o trapa de inbarcare tauris cu tot cei tebuie,daca aveti si la ce pret?raspun urgent aici sau la tel 0726439295

 6. Buna ziua, as dori sa stiu daca mai aveti disponibil ceas Mega Star nou, cu trapa de trei campuri, si la ce pret. Multumesc frumos, o zi frumoasa!

 7. Va salut!Cat costa trapa tauris de 4campuri(principala)cea cu mufa mare,sau mica tot cu mufa mare,ma interesa si mufa neagra pt tauris compakt+ sau daca cineva are la schimb dau cu mufa mica la schimb cu cea mare.Multumesc

 8. Buna ziua, as avea nevoie de 30 de inele electronice pentru Tauris, ma puteti ajuta? Va multumesc anticipat, o zi frumoasa!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *