Urmariti-te pe Facebook aici. Volgen Sie uns im Facebook. Follow us on facebook here:

https://www.facebook.com/columbodromulghimpati.dambovita.5

Suntem foarte bucurosi ca rezultatele de pana acum, in cele doua concursuri, sunt exceptionale.

Mai exact, la concursul nr.2, Bronz 160 km, am lansat porumbeii la ora 7:10” si primii porumbei au sosit la ora 9:10 minute. In doar 30 minute s-au strans 300 porumbei din lotul de 348. Felicitati in primul rand castigatorilor acestor doua concursuri!!! Totusi vreau sa felicit toti participantii pentru calitatea porumbeilor lor. Sunt foarte buni toti.

Sper ca aceste rezultate sa continue in urmatoarele 3 conrcursuri si sper sa fie pierderi foarte putine asa cum au fost la primele doua, ca de exemplu 3-4 porumbei lipsa pe concurs. Excelent!!!

Finala este exceptionala acest an prin distanta de 600 km , zona geografica si dificultate faptului ca porumbeii nu vor zbura o ruta dreapta mai precis vor ocoli muntii intr-un traseu curbat, sau poate ca vor zbura traversand muntii. Asta o sa observam dupa finala eventual. Pana la marele eveniment, finala pe care o asteptam cu totii, avem 3 concursuri dificile cu canicula. Haideti sa ne bucuram cu totii de ele!!! Bafta! Sunteti invitati sa va bucurati de finala in localitatea Ghimpati Dambovita, strada Porumbeilor Nr1. incepand cu orele 12:00 pe 7 Septembrie.

Printre altele va anunt ca incepand cu 15 Spet. vor incepe licitatiile pe www.columbofil.net

Numai bine!

Mugurel Tanase si Cristian Teieru


+ Nu există comentarii

Adaugă-l pe al tău