MEGA STAR


Mega Star primul sistem de pontaj profesional de dimensiuni ce incape in buzunar.

megaCel mai nou,  mândria în linia de productie Mega este Sistemul Mega Star. De dimensiuni reduse, senzațional de accesibil ca pret si usor de purtat, acest model nou prezinta toate avantajele. Cu sistemul Mega nu există limitări în software-ul și numărul de porumbei. De asemenea, noul model vine cu o garanție de fabrică de doi ani, o garanție de actualizare a software-ului de 5 ani și o garanție a bateriei de 5 ani. De asemenea este disponibil si în carcasa de aur, bronz, cu garanție din fabrica de 5 ani și garanție bateriei de 5 ani.

Informatii generale
Noi, ca producatori ai Sistemului Mega ne extindem rapid pe piata noastra si pe pietele din întreaga lume. Mega Sistemul este deja disponibil în mai mult de 20 de tari.

Experienta noastra de 45 ani in sportul cu porumbei voiajori și experienta in cele mai multe systeme electronice moderne fac ca ceasul Mega sa fie numarul 1 disponibil pe piata.

De la introducerea noului sistem Mega în Olanda , acesta a crescut devenind liderul mondial în tehnologie, inovație și performanță.

Marca Olandeza
Una dintre cele mai importante fapte este că toate produsele noastre sunt realizate direct în Olanda. Sistemul Mega a fost dezvoltat special pentru crescatorii de porumbei .
Toate ceasurile noastre Mega si antenele sunt dezvoltate și fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde ISO.

Service și asistență
Noi, ca fabricant Mega credem că este foarte important sa avea un serviciu bun și profesional de lucru în timpul sezonului de zbor și  prin urmare, noi suntem numărul Nr. 1 în serviciu, tehnică și fiabilitate.

Obiectivele noastre sunt de a oferi tot ceea ce este mai bun si sa facem tot ceea ce putem pentru a îndeplini dorintele dumneavoastra !

Service-ul și asistența este, cu siguranta unul dintre cele mai importante pentru un crescator ! Prin urmare,am oferit în multe țări puncte de servicii individuale, deoarece pentru clientii nostrii este foarte important ca serviciul de reparatura sa nu necesite intarzieri.
Performanță maximă
Toate sistemele de Mega sunt livrate cu o memorie de 128 KB și o lumină de afișare separată. Cu memoria de pana la 1000 de porumbei și număr aproape nelimitat de curse și antene conectabile, sistemul Mega poate fi ușor numit ca lider în tehnologie și performanță.

Software-ul profesional și usor de folosit.
Software-ul este special asigurat împotriva hackerilor prin utilizarea unui număr unic de Controles software, care a făcut acest software absolut numărul 1 din lume. Software-ul profesional Mega este cunoscut pentru calitatea înaltă dovedita de asemenea si în alte țări.

Noi fabricam piesele noastre electronice cu tehnicile moderne SMD.

63 de răspunsuri la “MEGA STAR”

  • Salut,

   Maxx cu 1 camp 1200 lei.
   Compact 1 trapa 1300 lei

   Maxx cu tr 4 campuri 1450 lei.
   Sistem de club nu am. cineva a dorit sa si vanda sistemul si l am ajutat.
   Cipuri 100 buc 6.5 lei
   Mega star nou 290 euro 1 trapa mica
   Multumesc!

 1. Va salut ma intereseaza ca sa cumpar o trapa cu 3 cimpuri finca am un ceas mega star system cu 3 cimpuri si imi trebuie urgent alta trapa cu 3 cimpuri ca so pun in cel deal doilea compartiment si miar trebui sa vina cu cablu si cu mufele necesare pt a conectao la cea pe care o am va rog frumos daca mati putea sjuta ca so pot face rost si pretul acesteia va multumesc va salut cu respect narcis

 2. Va salut. As fi interesat de softul si manualul de utilizare al sistemul Mega. Cum pot intra in posesia lui? Va multumesc anticipat!

   • Salut! Vreau sa-l folosesc la ciparea porumbeilor. Ciparea la modelul Bricon Diamant se face cu ajutorul calculatorului conectat la ceas, asemeni ceasurilor Mega. Mufa de la trapa are 9 pini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *